Turen gik til Gillwell hytten ved Tokkekøb Hegn, hvor hele gruppen deltog. 

4 spejdere var med fra troppen, hvor de selv fik bygget en biuark efter fri fantasi, vi fik øvet orientering efter solen, selvom at det var ganske overskydet, og turen store højdepunkt var madlavningen, som spejderne selv havde været med til at bestemme, forretten var indbagt pizza lavet over gløderne, de blev ganske gode, en enkelt lidt sveden i kanten. Hovedretten som bestod af hakkebøf med bløde løg, kartofler og brun sauce (rødbederne blev vidst glemt et sted) smagte ganske fantastisk, de lånte et par bouillion terninger af stifinderne til stor lykke for saucen. Desserten blev udskudt til en del af morgenmaden næste dag, da maverne var helt fyldte.

Om aftenen var der fælles lejrbål, men ganske god lejrbålsunderholdning med efterfølgende hjemmebagte boller. Det havde været en ganske kold dag og natten blev endnu koldere, så to af spejderne sov inde i den varme hytte, imens de andre to trodsede vejret og sov i biuarken.

Efter morgen vækningen, blev der hurtigt tændt bål og havregrøden blev færdig på rekordtid, derefter blev der lavet stegt bacon og arme riddere, og en kæmpe opvask ventede til efter flagparaden, da opvasken og oprydningen var på plads, blev det til en skøn gåtur i den nærliggende skov sammen med ulveungerne, og vi sluttede af med frokost og flaget blev nedhalet.

De Gule Spejdere | info-loke(at)gruppeloke.dk
Jyskweb 2008