Gruppe Loke

Corona-status 23. marts 2020

Kære alle, 

Som følge af myndighedernes melding i dag, vil alle spejderarrangementer fortsat være aflyst, dette gælder som tidligere meddelt både møder og ture. Indtil videre vil alt være aflyst indtil uge 16, og vores første møde vil således være tirsdag d. 14. april.

 

Vi har i går modtaget besked fra korpsstyrelsen, om at De Gule Spejdere desværre ser sig nødsaget til at rykke forårets planlagte arrangementer til senere.

I første omgang drejer det sig om nedenstående arrangementer:

Ulve- og Stifinderturnering
Korpsstyrelsen har besluttet, at ulveturneringen og stifinderturneringen rykkes til 2021. Det vil være 1. Næstved og Bobbarækus der afvikler arrangementerne i 2021. Så dem der allerede er startet på foropgaven kan gemme den til næste år.


Wagadugo (Spejdere)
Wagadugo der oprindeligt var fastlagt til d. 24. – 26. april, rykkes til d. 1. weekend i september, dvs. d. 4. til 6. september.
Wagadugoteamet sender en besked ud til alle spejderne, med en historie om at løbet rykkes.


I vil snart modtage det nyeste nummer af Pælestikket i jeres postkasse, her kan I som vanligt læse lidt om aktiviteter i de forskellige grene i Gruppe Loke. Med hensyn til de datoer der er publiceret i Pælestikket, er alle aktiviteter før 13. april aflyst, og også Ulve-turnering, Stifinder-turnering og Wagadugo aflyst. Vi håber meget at alle øvrige aktiviteter vil kunne afholdes som planlagt. Men vi vil selvfølgelig løbende holde jer orienteret.


Vi håber at I alle stadig er ved godt mod og helbred og vi glæder os til denne alvorlige situation er overstået, og vi igen kan komme i gang med spejderarbejdet.

Pas godt jer selv og hinanden.

 

Mange hilsner

Gruppestyrelsen og Lederne i Gruppe Loke

OBS. Møder og ture aflyst i 14 dage

Kære alle,

På baggrund af myndighedernes udmelding onsdag aften har vi modtaget en opfordring fra Korpsstyrelsen om at alle spejderarrangementer aflyses de kommende 14 dage. Dette gælder både møder og ture. 

Gruppe Loke har besluttet at efterkomme denne opfordring, så derfor vil alle møder og evt. ture i første omgang være aflyst de kommende 14 dage. Det betyder at næste møde for alle grene vil være tirsdag d. 31. marts. Vi følger naturligvis situationen tæt, og skulle der ske ændringer, vil vi informere jer alle via mail, www.gruppeloke.dk og vores Facebook-side "Gruppe Loke". 

Link til mail fra korpsstyrelsen findes under denne artikel.

Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte jeres grenleder, eller vores formand Anders Ellegaard Hansen:

Formand: Anders Ellegaard Hansen: 40 61 61 41 
Bævere - Sanne Stigaard: 23 20 54 47
Ulve - Per Stigaard: 28 54 27 82
Stifindere - Morten Hammershøi: 29 90 34 74
Spejdere - Søren Stigaard: 29 64 07 94
Pionere - Henrik Stigaard: 60 62 57 71

Mange hilsner
Ledere og Gruppestyrelse, Gruppe Loke

Information om Corona-beredskab fra De Gule Spejdere

Vi har fredag d. 6. marts modtaget nedenstående fra De Gule Spejderes Korpsstyrelse om Corona-beredskab:


Kære alle,

Som I alle nok har set og hørt, så er landet i forhøjet Corona-beredskab.

Kulturministeriet har bedt De Gule Spejdere i Danmark om at række ud til jer alle sammen angående Coronavirus på baggrund af statsministerens pressemøde i formiddags med en række anbefalinger. Disse anbefalinger kan du se ved at klikke på linket under denne artikel.

Kulturministeriet opfordrer alle organisationer til at følge sundhedsmyndighedernes og statsministeriets anbefalinger om at aflyse arrangementer på over 1000 personer. Myndighederne anbefaler også at tage særlige foranstaltninger for arrangementer på under 1000 mennesker samt færden i det offentlige rum.

Der er mange hensyn at tage stilling til, og der kan opstå mange spørgsmål. Kulturministeriet opfordrer alle til at tage kontakt til den fælles hotline på telefon 70200233 med spørgsmål. Se også www.coronasmitte.dk

De Gule Spejdere i Danmark har ikke de sundhedsfaglige eller juridiske kompetencer til at rådgive nærmere om anbefalingerne udover det vedhæftede, men vi sender relevant information videre til jer, hvis vi får yderligere fra myndighederne. 

Vi følger situationen tæt og foretager en løbende risikovurdering i forhold til de kommende arrangementer i De Gule Spejdere. Vi har været i kontakt med lederteamet på de to korpsarrangementer, som afvikles i denne weekend.

I de lokale grupper vil kraftigt opfordre til at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.
Dette betyder bl.a.:

 • Begræns fysisk kontakt, dvs. undgå håndtryk, kindkys og kram.
 • Hold dig hjemme ved sygdom. Personer, som har symptomer, bør kontakte deres læge telefonisk og således begrænse lægebesøg eller ophold i venteværelser mest muligt.
 • Vask hænder hyppigt og grundigt.
 • Brug håndsprit/vådservietter.
 • Udvis god hosteetikette –nys eller host ikke på andre

Hvis I har medlemmer / ledere, som har været på rejse i de særlige risikoområder, som Nord Italien, så skal I bede disse om at holde min. 14 dages pause fra spejder.

Vi håber at I alle nøje vil oveveje dette og hvordan I håndterer risikoen i jeres lokale gruppe.

Med spejderhilsen

Stinus og Lene

Velkommen til Gruppe Loke

Gruppe Loke er en spejdergruppe i Hedehusene.

Vi er en del af de De Gule Spejdere i Danmark, som er et upolitisk og ikke-religiøst spejderkorps, og har til formål at udvikle børn og unge til vågne, selvstændige mennesker, der er villige til at påtage sig et medmenneskeligt ansvar i det danske samfund og ude i verden.

I Gruppe Loke dyrker vi det traditionelle spejderarbejde og lægger stor vægt på de grundlæggende idealer for spejderbevægelsen:

 • Friluftliv
 • Kammeratskab
 • Samarbejde
 • Hjælpsomhed

Udover at bibringe børn en lang række praktiske færdigheder, udvikler spejderlivet hos Gruppe Loke børns forståelse og ansvar for medmennesker, miljø og samfund.

Gruppe Loke er altid åben for nye medlemmer.

Læs om de forskellige aldersgrene så du kan se hvilken aldersgren der vil være aktuel for dig.

Aldersgrene...

Hvis du vil vide mere om hvad vi laver, er du meget velkommen til at kontakte den relevante grenleder. Ledere...

Du er også meget velkommen til at komme med til et par møder og prøve spejderlivet.

Hvor bor vi...

 

Med venlig hilsen

Gruppe Loke

Frivillige til friluftoplevelser søges

Gruppe Loke er altid åben for voksne med eller uden spejdererfaring, og med lyst til at være en del af det frivillige spejderarbejde, som:

 • Del af mødre/fædregruppen, der hjælper med at sy, bygge, reparere og gå til hånde.
 • Ledere/-assistenter.

Hvis du har andre kompetencer, som du tænker, der kunne være spændende i forhold til spejderlivet, så kontakt gruppens formand Anders Ellegaard Hansen på  tlf. 40 61 61 41, eller kig forbi en tirsdag i hytten på Jernalderen 40A.

DEL PÅ:

Mødetider:

Bævere:
Tirsdage kl. 16.30 - 17.30

Ulve:
Tirsdage kl. 18.00 - 19.30

Stifindere:
Tirsdage kl. 18.00 - 20.00

Spejdere:
Tirsdage kl. 18.00 - 20.00

Pionerer:
Torsdage efter behov

Seneste nummer af Pælestikket

Tursedler og lign

  Nyhed: Bævergrenen for 5-7 årige